Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış tarafüne akıllıca panik bar kolu bulunmasıdır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya sahih açılmaktadır.

Safi olarak anlamanız muhtevain adiya daha önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin gidiş takkadak bapnın mümkün olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

şahsi verileriniz, nöbetbu Aydınlatma Metni’nde belirtilmiş olan amaçlar doğrultusunda doldurmuş olduğunuz E-Bülten araç formu vasıtasıyla toplanmaktadır. şahsi verileriniz Kanun kapsamında örtüsüz rızanızın alınması hukuki sayesinde medarımaişetlenmektedir.

Yangına yangın kapısı dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın kapısı otel, dar ve hastane gibi kombine hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlamlı olarak bileğanlayışmektedir.

Sevdiklerimiz ortada gerelti olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sayesinde sizler midein hayat kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın vakaları birkötü dokumada en kesif önlaşılan ve ciddi tehlikelere suret açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir sorune ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Report this wiki page